Piure racoritor cu ton,castravete si iaurt

Ingrediente:

20 g ton
130 g castravete (circa 1/2 castravete
2 linguri de iaurt simplu sau smântână
suc de lămâie
arpagic

Mod de preparare:

Eliminaţi seminţele de la castravete (de multe ori, acestea sunt greu de digerat şi amare pentru copil), curăţaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţi, apoi gatiţi-l la abur aproximativ 15 minute.
Separat, gătiţi tot la abur, şi tot circa 15 minute, tonul.
După ce au fiert, mixaţi tonul, castravetele, iaurtul sau smântâna, cu puţin suc de lămâie şi câteva fire de arpagic.
Când bebeluşul mai creşte, puteţi să fierbeţi doar peştele, iar castravetele să îl adăugaţi crud, pentru mai multă savoare.

Se consumă gătit şi mixat – de la 9 luni, iar crud – de la un an.

Sursa :La Cuisine de bébé

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s