Clafoutis cu pere (de la 12 luni)

Ingrediente:

1 para
1 lingura de zahar
30 g faina
1 vârf de cuţit de sare
1 ou + 1 gălbenuş de ou
100 ml lapte
1 lingură de smântână subţire

Mod de preparare:

Curăţaţi para şi tăiaţi-o în 4 bucăţi. Fierbeţi-o la abur câteva minute, până se înmoaie.
Într-un bol, cerneţi făina, adăugaţi sarea, ouăle, zahărul şi lapte, apoi mixaţi.
Zdrobiţi bucăţile de pară cu furculiţa, repartizaţi-le în vasele ramekin sau daca nu aveti putem folosi cescute de cafea apoi turnaţi compoziţia mixată. Puteţi presăra deasupra puţin zahăr brun. Pune vasele la cuptor, într-o tavă cu apă, şi fierbe la abur aproximativ 15 minute.

Sursa: La Cuisine de bébé

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s