Dovlecel umplut cu carne de pui (curcan)

Ingrediente:

3 dovlecei
200-250 grame de carne de pui (curcan)  fiarta si maruntita la minitocatorul de la blender
1 morcov
praz
1 ardei rosu
1 ou
suc de rosii facut in casa
patrunjel

Mod de preparare:

Am facut o compozitie din morcov, praz, patrunjel si ardei maruntiti la blender si am incorporat in  acest amestec  carnea si oul! Am umplut dovleceii, in prealabil curatati, taiati in doua si scobiti ca niste barcute!Am pus dovleceii umpluti intr-un vas de yena si i-am lasat la cuptor in jur de 30 de minute,cu 5 minute inainte de a opri cuptorul am presarat deasupra un mix de smanatana si putina telemea de vaca foarte putin sarata .Minunati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s