Rulada de pui cu ou

Ingrediente:

2 oua 
1 piept de pui
1 morcov
100 g de spanac
½ de lingurita de nucsoara
1 ceasca de lapte
 Sare (optional, pentru bebelusii de peste 1 an)

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune in lapte amestecat cu nucsoara si putina sare pentru 30 de minute. Ouale se fierb tare, se racesc si se curata de coaja. Indepartam albusul de la ou si galbenusul il pasam cu furculita intr-un castron. Pieptului de pui i se face un ”buzunar”, se poate fragezi cu ciocanul de facut snitele. Spanacul se opareste. Morcovul se spala si se fierbe, dupa ce s-a fiert se paseaza alaturi de spanac si se amesteca cu galbenusurile. Pieptul de pui se umple cu amestecul rezultat, se leaga cu ata (papiota) si se pune la cuptor pentru 40 de minute. Rulada se taie in felii foarte subtiri. Bebelusul va fi incantat de gustul ruladei de pui cu ou.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s