Ostropel de pui

Ingrediente:

800 g de carne de pui – piept sau pulpe dezosate
1 cana de supa de pui sau de legume daca nu apa
1 ceasca de bulion
1/2de ceasca de ulei de masline,
5-6 catei de usturoi,
1 ceapa medie
o jumatate de pahar de vin alb
sare, piper dupa gust, patrunjel verde

Mod de preparare:

Pune ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline. Adauga carnea de pui taiata in cuburi mici. Cand carnea de pui a capatat o culoare aramie, adauga vinul si mai lasa carnea sa se perpeleasca pana ce vinul scade. Adauga apoi supa de pui si lasa sa scada, apoi bulionul si usturoiul pisat. Mai lasa sa fiarba 10 minute, pana ce se topeste usturoiul. Adauga patrunjel verde tocat. Serveste ostropelul de pui alaturi de piure de cartofi sau alaturi de orez. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s